GAVEKORT
Køb et gavekort til Landal GreenParks og forkæl dem, du holder af med et gavekort til sjove ferieoplevelser midt i naturen.
Et gavekort til Landal GreenParks er den oplagte gaveidé. Så kan du forære kvalitetstid, afslapning og oplevelser til én du holder af. 
Vi garanterer sjove aktiviteter for alle aldre - uanset om I er til imponerende naturoplevelser, udfordrende sportsaktiviteter eller rendyrket afslapning i badeland.
Du kan købe gavekort fra 200 kr. og opefter. Så kan du selv vælge, om du vil give til et helt ophold eller til aktiviteter eller en god middag på ferien.

Læs mere om gavekortet
Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Vi er klar til at hjælpe på
70 23 20 30 eller info@landal.dk
Bestil gavekort
Kontakt & forsendelse
Navn
E-mail
Leveringsadresse
* Gavekortet sendes til nedenstående navn og adresse.
Hvis du ikke ønsker gavekortet sendt hjem til dig selv men i stedet sendt direkte til modtageren, skal du udfylde dennes navn og adresse i felterne nedenfor.
Ellers skal du blot udfylde med dine egne informationer, så du selv kan forære gavekortet til modtageren senere.

*Beløbet trækkes 5-8 dage efter bestilling af dealen, hvorfor der i bekræftelsen ved NemID/MitID står
DKK 0,00
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Sådan modtager du gavekortet
Gavekortet er et elektronisk plastikkort og sendes som Quickbrev med PostNord (leveringstid 1-2 hverdage) til dig, eller direkte til dem, som skal modtage gavekortet – det vælger du ved at skrive enten din eller modtagerens leveringsadresse. 

Prisen for porto er 20 kr. 

Vi kan desværre ikke stå til ansvar for eventuelle leveringsforsinkelser hos PostNord.

Straks efter køb af gavekortet, modtager du også et midlertidigt gavebevis på e-mail. Det kan du printe og give i gave, hvis det fysiske gavekort ikke kan nå frem med posten, før du skal forære det. 
Sådan bruges gavekortet
Gavekortet gælder til Landal GreenParks’ danske parker:
Dit gavekort kan både bruges til booking af ferieophold, i restauranterne (gælder ikke Ebeltoft og Grønhøj Strand) og til aktiviteter på parkerne, f.eks. badeland, bowling og legeland.

Gavekortet kan ikke bruges ved online køb, men kan indløses ved booking af ferie via mail til info@landal.dk eller på telefon 70 23 20 30, hvor du oplyser dit gavekortnummer (findes bag på det elektroniske plastikkort) ved booking.

Hvis gavekortet bruges til aktiviteter eller restauranter på ferieparkerne, anbefaler vi at booke tid/bord gennem vores kontaktcenter
på telefon 70 23 20 30.

Det fysiske gavekort skal medbringes på parken og fungerer som betalingsmiddel.
Gyldighed
Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen og kan ikke ombyttes til kontanter.

Landal GreenParks - www.landal.dk
info@landal.dk - 70 23 20 30